Τουτουζασ : Speakers | 41st Panhellenic Congress of Cardiology - Τούτουζας γεννήθηκε στη θήβα το 1935.

Έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών ο διακεκριμένος καθηγητής καρδιολογίας παύλος τούτουζας. Το 1959 απεφοίτησε από την ιατρική σχολή του πανεπιστημίου αθηνών και ξεκίνησε την ειδίκευσή του στην . Έχουν τρία παιδιά και πέντε εγγόνια. Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο καθηγητής καρδιολογίας παύλος τούτουζας. Γεννήθηκε στη θήβα το 1935 και ήταν παντρεμένος με .

Έχουν τρία παιδιά και πέντε εγγόνια. ΤΟΥΤΟΥΖÎ'Σ: «Η κρίση που βιώνουμε συναντά τα Πάθη του
ΤΟΥΤΟΥΖÎ'Σ: «Η κρίση που βιώνουμε συναντά τα Πάθη του from menoumeholargo.gr
Γεννήθηκε στη θήβα το 1935 και ήταν παντρεμένος με . Έχουν τρία παιδιά και πέντε εγγόνια. Γεννήθηκε στη θήβα το 1935. Ο παύλος τούτουζας… που θεμελίωσε την σύγχρονη ελληνική καρδιολογία… που μοναδικά συνδύαζε την παράδοση με την πρόοδο και την χριστιανική πίστη . Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο καθηγητής καρδιολογίας παύλος τούτουζας. Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών άφησε την παρασκευή (26/11) ο καθηγητής καρδιολογίας του πανεπιστημίου αθηνών παύλος τούτουζας ο . Ο παύλος τούτουζας, ήταν ο άνθρωπος που, όπως λένε οι συνάδελφοί του, θεμελίωσε τη σύγχρονη ελληνική καρδιολογία. Το 1959 απεφοίτησε από την ιατρική σχολή του πανεπιστημίου αθηνών και ξεκίνησε την ειδίκευσή του στην .

Θλίψη για τον σπουδαίο επιστήμονα και καθηγητή καρδιολογίας, παύλο τούτουζα που έφυγε σήμερα από τη ζωή.

Έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών ο διακεκριμένος καθηγητής καρδιολογίας παύλος τούτουζας. Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών άφησε την παρασκευή (26/11) ο καθηγητής καρδιολογίας του πανεπιστημίου αθηνών παύλος τούτουζας ο . Ο παύλος τούτουζας, ο γνωστός καρδιολόγος, έφυγε την παρασκευή 26 νοεμβρίου. Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο καθηγητής καρδιολογίας παύλος τούτουζας. Γεννήθηκε στη θήβα το 1935 και ήταν παντρεμένος με . Ο παύλος τούτουζας… που θεμελίωσε την σύγχρονη ελληνική καρδιολογία… που μοναδικά συνδύαζε την παράδοση με την πρόοδο και την χριστιανική πίστη . Μία ημέρα μετά τη γιορτή της πολυαγαπημένης του κόρης κατερίνας. Το 1959 απεφοίτησε από την ιατρική σχολή του πανεπιστημίου αθηνών και ξεκίνησε την ειδίκευσή του στην . Ο άνθρωπος που, όπως λένε οι συνάδελφοί του, θεμελίωσε τη σύγχρονη. Τούτουζας γεννήθηκε στη θήβα το 1935. Έχουν τρία παιδιά και πέντε εγγόνια. Ο παύλος τούτουζας, ήταν ο άνθρωπος που, όπως λένε οι συνάδελφοί του, θεμελίωσε τη σύγχρονη ελληνική καρδιολογία. Θλίψη για τον σπουδαίο επιστήμονα και καθηγητή καρδιολογίας, παύλο τούτουζα που έφυγε σήμερα από τη ζωή.

Γεννήθηκε στη θήβα το 1935 και ήταν παντρεμένος με . Τούτουζας γεννήθηκε στη θήβα το 1935. Ο παύλος τούτουζας… που θεμελίωσε την σύγχρονη ελληνική καρδιολογία… που μοναδικά συνδύαζε την παράδοση με την πρόοδο και την χριστιανική πίστη . Μία ημέρα μετά τη γιορτή της πολυαγαπημένης του κόρης κατερίνας. Το 1959 απεφοίτησε από την ιατρική σχολή του πανεπιστημίου αθηνών και ξεκίνησε την ειδίκευσή του στην .

Το 1959 απεφοίτησε από την ιατρική σχολή του πανεπιστημίου αθηνών και ξεκίνησε την ειδίκευσή του στην . Speakers | 41st Panhellenic Congress of Cardiology
Speakers | 41st Panhellenic Congress of Cardiology from 41cardiology2020.frei.gr
Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο καθηγητής καρδιολογίας παύλος τούτουζας. Έχουν τρία παιδιά και πέντε εγγόνια. Θλίψη για τον σπουδαίο επιστήμονα και καθηγητή καρδιολογίας, παύλο τούτουζα που έφυγε σήμερα από τη ζωή. Γεννήθηκε στη θήβα το 1935 και ήταν παντρεμένος με . Ο παύλος τούτουζας… που θεμελίωσε την σύγχρονη ελληνική καρδιολογία… που μοναδικά συνδύαζε την παράδοση με την πρόοδο και την χριστιανική πίστη . Μία ημέρα μετά τη γιορτή της πολυαγαπημένης του κόρης κατερίνας. Ο παύλος τούτουζας, ο γνωστός καρδιολόγος, έφυγε την παρασκευή 26 νοεμβρίου. Ο άνθρωπος που, όπως λένε οι συνάδελφοί του, θεμελίωσε τη σύγχρονη.

Ο παύλος τούτουζας… που θεμελίωσε την σύγχρονη ελληνική καρδιολογία… που μοναδικά συνδύαζε την παράδοση με την πρόοδο και την χριστιανική πίστη .

Έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών ο διακεκριμένος καθηγητής καρδιολογίας παύλος τούτουζας. Ο παύλος τούτουζας… που θεμελίωσε την σύγχρονη ελληνική καρδιολογία… που μοναδικά συνδύαζε την παράδοση με την πρόοδο και την χριστιανική πίστη . Έχουν τρία παιδιά και πέντε εγγόνια. Μία ημέρα μετά τη γιορτή της πολυαγαπημένης του κόρης κατερίνας. Γεννήθηκε στη θήβα το 1935. Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών άφησε την παρασκευή (26/11) ο καθηγητής καρδιολογίας του πανεπιστημίου αθηνών παύλος τούτουζας ο . Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο καθηγητής καρδιολογίας παύλος τούτουζας. Ο άνθρωπος που, όπως λένε οι συνάδελφοί του, θεμελίωσε τη σύγχρονη. Γεννήθηκε στη θήβα το 1935 και ήταν παντρεμένος με . Τούτουζας γεννήθηκε στη θήβα το 1935. Θλίψη για τον σπουδαίο επιστήμονα και καθηγητή καρδιολογίας, παύλο τούτουζα που έφυγε σήμερα από τη ζωή. Ο παύλος τούτουζας, ήταν ο άνθρωπος που, όπως λένε οι συνάδελφοί του, θεμελίωσε τη σύγχρονη ελληνική καρδιολογία. Το 1959 απεφοίτησε από την ιατρική σχολή του πανεπιστημίου αθηνών και ξεκίνησε την ειδίκευσή του στην .

Το 1959 απεφοίτησε από την ιατρική σχολή του πανεπιστημίου αθηνών και ξεκίνησε την ειδίκευσή του στην . Τούτουζας γεννήθηκε στη θήβα το 1935. Ο παύλος τούτουζας, ήταν ο άνθρωπος που, όπως λένε οι συνάδελφοί του, θεμελίωσε τη σύγχρονη ελληνική καρδιολογία. Έχουν τρία παιδιά και πέντε εγγόνια. Θλίψη για τον σπουδαίο επιστήμονα και καθηγητή καρδιολογίας, παύλο τούτουζα που έφυγε σήμερα από τη ζωή.

Μία ημέρα μετά τη γιορτή της πολυαγαπημένης του κόρης κατερίνας. palaimahoi ionikou astera thivas: ΤΙΜΗΘΗΚΕ Î'ΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟÎ
palaimahoi ionikou astera thivas: ΤΙΜΗΘΗΚΕ Î'ΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟÎ"Ο from 2.bp.blogspot.com
Γεννήθηκε στη θήβα το 1935 και ήταν παντρεμένος με . Ο παύλος τούτουζας, ήταν ο άνθρωπος που, όπως λένε οι συνάδελφοί του, θεμελίωσε τη σύγχρονη ελληνική καρδιολογία. Τούτουζας γεννήθηκε στη θήβα το 1935. Ο παύλος τούτουζας… που θεμελίωσε την σύγχρονη ελληνική καρδιολογία… που μοναδικά συνδύαζε την παράδοση με την πρόοδο και την χριστιανική πίστη . Θλίψη για τον σπουδαίο επιστήμονα και καθηγητή καρδιολογίας, παύλο τούτουζα που έφυγε σήμερα από τη ζωή. Μία ημέρα μετά τη γιορτή της πολυαγαπημένης του κόρης κατερίνας. Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο καθηγητής καρδιολογίας παύλος τούτουζας. Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών άφησε την παρασκευή (26/11) ο καθηγητής καρδιολογίας του πανεπιστημίου αθηνών παύλος τούτουζας ο .

Μία ημέρα μετά τη γιορτή της πολυαγαπημένης του κόρης κατερίνας.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών άφησε την παρασκευή (26/11) ο καθηγητής καρδιολογίας του πανεπιστημίου αθηνών παύλος τούτουζας ο . Ο παύλος τούτουζας, ήταν ο άνθρωπος που, όπως λένε οι συνάδελφοί του, θεμελίωσε τη σύγχρονη ελληνική καρδιολογία. Έχουν τρία παιδιά και πέντε εγγόνια. Μία ημέρα μετά τη γιορτή της πολυαγαπημένης του κόρης κατερίνας. Ο παύλος τούτουζας, ο γνωστός καρδιολόγος, έφυγε την παρασκευή 26 νοεμβρίου. Ο άνθρωπος που, όπως λένε οι συνάδελφοί του, θεμελίωσε τη σύγχρονη. Τούτουζας γεννήθηκε στη θήβα το 1935. Το 1959 απεφοίτησε από την ιατρική σχολή του πανεπιστημίου αθηνών και ξεκίνησε την ειδίκευσή του στην . Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο καθηγητής καρδιολογίας παύλος τούτουζας. Γεννήθηκε στη θήβα το 1935 και ήταν παντρεμένος με . Γεννήθηκε στη θήβα το 1935. Θλίψη για τον σπουδαίο επιστήμονα και καθηγητή καρδιολογίας, παύλο τούτουζα που έφυγε σήμερα από τη ζωή. Έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών ο διακεκριμένος καθηγητής καρδιολογίας παύλος τούτουζας.

Τουτουζασ : Speakers | 41st Panhellenic Congress of Cardiology - Τούτουζας γεννήθηκε στη θήβα το 1935.. Τούτουζας γεννήθηκε στη θήβα το 1935. Ο παύλος τούτουζας… που θεμελίωσε την σύγχρονη ελληνική καρδιολογία… που μοναδικά συνδύαζε την παράδοση με την πρόοδο και την χριστιανική πίστη . Μία ημέρα μετά τη γιορτή της πολυαγαπημένης του κόρης κατερίνας. Έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών ο διακεκριμένος καθηγητής καρδιολογίας παύλος τούτουζας. Το 1959 απεφοίτησε από την ιατρική σχολή του πανεπιστημίου αθηνών και ξεκίνησε την ειδίκευσή του στην .